„Te cunosc de undeva“, din nou lider de audienţă

Cea de-a zecea ediţie Te cunosc de undeva! a cucerit telespectatorii de la primul la ultimul minut, emisiunea prezentatã de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi impunându-se ca lider detaşat de audienţã, atât în rândul publicului comercial, cât şi la nivel urban şi naţional.

te cunosc de undeva lider audienta

Astfel, episodul câştigat de Jean de la Craiova, cu o transformare de senzaţie în Stevie Wonder a înregistrat asearã un rating mediu de 6.4% şi o cotã de piaţã de 15.8% pe segmentul comercial, 18-49 urban, clasând principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundã, cu 5.7% rating şi 14% cotã de piaţã.

Şi la nivel urban, Te cunosc de undeva! a fost prima opţiune a celor mai mulţi români, emisiunea fiind urmãritã, în medie de 852 000 de telespectatori, înregistrând un rating mediu de 8.1% şi 16.8% cotã de piaţã. Poziţia secundã în topul audienţelor a fost ocupatã tot de Pro Tv, care în acel interval orar difuza producţiile Serviciul Român de Comedie, Tanti Florica şi Ştirile Pro Tv 22:30.

În minutul de aur, 20:44, peste 1 837 000 de telespectatori la nivel naţional urmãreau jurizarea momentului Mariei Buză la Te cunosc de undeva!, în vreme ce 1 675 000 de telespectatori urmãreau programul oferit atunci de Pro Tv.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here