duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRI„Te cunosc de undeva“: Doru Todoruț îl imită pe Falco și este...

„Te cunosc de undeva“: Doru Todoruț îl imită pe Falco și este certat de Alina Pușcaș

Pudrat, machiat, cu o perucă specifică secolului al XVIII-lea și îmbrăcat conform aceleiași perioade, Doru Todoruț se transformă în interpretul austriac Falco și cântă în limba germană hit-ul acestuia, “Rock Me Amadeus”.

Doru Tudorut

“N-a zis nici măcar un cuvânt în limba germană”, remarcă Alina Pușcaș, după ce acesta își încheie momentul artistic. “Mie mi-a sunat a germană. Dar a fost certărețo-hitlerist”, a spus Andrei Aradits de la masa juriului. Și pentru că jurații o îndeamnă pe Alina să le traducă pe loc câteva fraze din română în germană, aceasta îi uimește pe toți cu ușurința cu care se exprimă în această limbă, transformând pentru câteva clipe “Te cunosc de undeva!” în “Ora de germană”.

Cum a ajuns Alina Pușcaș să vorbească fluent limba germană, ne povestește chiar ea. “Am învățat-o singură. Și mi-a plăcut, încă de mică. De altfel, un unchi de-al meu, de la Mediaș, este sas, și deseori îl auzeam vorbind cu mătușa mea, în această limbă. De multe ori, îmi plăcea să las televizorul să funcționeze pe câte un post german, ca să ascult limba”, povestește ea. Câțiva ani mai târziu, când l-a cunoscut pe Viktor, fostul său soț, care este cetățean german, Alina a avut ocazia să exerseze cunoștințele de limba germană pe care singură și le-a însușit. Mai ales atunci când se șicanau, acasă, Alina și Viktor preferau să o facă în limba germană.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.