„Te cunosc de undeva“: Ediţie de sărbătoare cu ocazia zilei naţionale

Echipa “Te cunosc de undeva” a pregătit o ediție de sărbătoare miercuri, 27 noiembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, prilejuită de apropiata zi națională a României. Concurenții laolaltă cu juriul îmbracă minunate costume populare și interpretează cântece din toate regiunile României Mari.

te cunosc de undeva copyright Gabriela Arsenie-Antena1

“Colea-n vale-n grădiniță”, „Trandafir de la Moldova”, „Mă dusei să trec la Olt”, „Cântă cucu-n Bucovina”, “Dobroge, mândră grădină”, dar și… “Bucureștiul meu iubit” sunt câteva dintre cântecele care se vor auzi miercuri, la “Te cunosc de undeva”, în interpretarea artiștilor din concurs, deveniți pentru o zi munteanca Anda Adam, moldoveanca Ellie White, olteanul Mike Diamondz, bucovineanul Pepe, ardeleanul Matteo, dobrogeanca Maria Buză, basarabeanca Dalma Kovacs și Jean de la… București.

Piesa “Cântă, române” se va face auzită la “Te cunosc de undeva” în interpretarea extraordinară a prezentatorilor Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și a juraților: românul Andrei Aradits, mândrulița Andreea Bălan, conița Ozana Barabancea și flăcăul Aurelian Temișan.

Citeste si despre:

Cea mai difuzată piesă la radio în vara 2023
Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here