sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRI„Te cunosc de undeva“: Jean de la Craiova a devenit o blondă...

„Te cunosc de undeva“: Jean de la Craiova a devenit o blondă cu ochi albaștri

Pentru Jean de la Craiova a fost greu să se transforme într-o femeie frumoasă și tulburătoare, precum Anastasia Lazariuc, la “Te cunosc de undeva!”.

jean de la craiova copyright Gabriela Arsenie-Antena1_090813

Despre eforturile pe care le-a făcut ca să fie “frumoasă”, povestește chiar el: “M-am antrenat să fiu amintiroasă, da, am inventat eu și Aradits un cuvânt, amintiroasă (râde), gânditoare, o victimuță a iubirii, și să exprim asta prin mers, gesturi, exprimare, prezență… M-am antrenat foarte mult și m-am ținut de sfaturile lui Andrei”. Și, ca să semene cât mai bine cu frumoasa basarabeancă, Andrei și-a pus lentile de contact albastre. “Abia văd”, a spus el, dar, vorba ceea, “suferă baba la frumusețe”.

Și, într-adevăr, Jean i-a surprins plăcut pe jurați cu felul în care a devenit, pentru câteva ore, Anastasia Lazariuc. “Ce s-a întâmplat în seara asta m-a surprins foarte tare. A fost o piesă de feeling, care necesita o anumită încărcătură. Tu ai redat exact ceea ce voiam să aud”, i-a spus Ozana.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.