„Te cunosc de undeva“: Margherita din Clejani cântă alături de fratele ei, de verișoara Andrei și de nepotul lui Pepe

Margherita din Clejani cântă pentru prima dată pe aceeași scenă cu fratele ei, Fulgy, care o va acompania la clape, sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20.00, în semifinala show-ului “Te cunosc de undeva!”, sub privirile emoționate ale părinților lor, Viorica și Ioniță.

te cunosc de undeva margherita fulgy cantaCei doi se vor transforma în Andra și Marius Moga și îi vor avea alături pe scenă pe Irina, verișoara Andrei (backing vocals), și pe nepotul lui Pepe (percuție).

“Este emoționant să știi că ai părinții în public. Și să-i vezi cum plâng, uitându-se la tine. Și eu am avut lacrimi în ochi, dar am încercat să mă abțin, pentru că am vrut să cânt cum trebuie această piesă. Mă bucur mult că i-am avut alături, pe scenă, pe Irina, verișoara Andrei, care face parte și din backing vocals-ul ei, și pe nepotul lui Pepe”, a spus Margherita.

Nu la fel de stăpână pe emoțiile sale a fost Viorica. “I-am văzut pentru prima oară împreună pe scenă și am simțit că mor aici, pe scaun”, a afiramt ea, cu ochii plini de lacrimi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here