„Te cunosc de undeva“: Perucile i-au dat bătăi de cap Andreei Bănică

Trei peruci a schimbat Andreea Bănică până să se oprească asupra aceleia pe care a purtat-o pe scenă, la “Te cunosc de undeva!”, în ediția de sâmbătă, 29 martie, când s-a transformat în Kelly Rowland.

Andreea BanicaPrima nu i-a plăcut pentru că n-avea breton, iar cea de-a doua pentru că avea părul mult mai lung decât originalul. Abia la cea de-a treia, pe care a ales-o chiar ea, s-a declarat mulțumită. Și chiar dacă toată lumea i-a spus că îi stă foarte bine brunetă, Andreea nu și-ar mai închide niciodată culoarea părului. A făcut-o o singură dată, cu mulți ani în urmă, când a vrut să-și surprindă soțul, Lucian. Cum nu s-a putut obișnui cu noul său look, frumoasa interpretă a redevenit blondă, câteva zile mai târziu.

La „Te cunosc de undeva!”, de la masa juriului, Horia Brenciu – invitatul special al acestei ediții – s-a arătat încântat de prestația artistică și de înfățișarea Andreei. “Andreea, te știu de când erai mică (râde). Cred că transformarea ta în Maria Ciobanu mi-a plăcut cel mai mult până acum. Mary Shepherd, you are divine! (râde). Mi-a plăcut tot ce ai făcut. Și îți stă foarte bine brunetă!”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here