luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRI„Te cunosc de undeva“: Ristei s-a accidentat la antrenamente și abia se...

„Te cunosc de undeva“: Ristei s-a accidentat la antrenamente și abia se mai poate deplasa

Unul dintre personajele pe care ruleta i le-a pregătit lui Florin Ristei la “Te cunosc de undeva” i-a dat mai multă bătaie de cap decât se aștepta. Așa se face că la antrenamentele de dans, când a vrut să fie delicat și să încerce un șpagat, Ristei s-a accidentat zdravăn și acum abia se mai poate deplasa.

Florin Ristei

“Am vrut să fac un șpagat și mi-a “fugit” piciorul stâng, s-a dat pe spate, la 90 de grade. Furnica (n.n. coregrafa show-ului) s-a speriat foarte tare, a crezut că glumesc. Piciorul mi s-a umflat deja în zona genunchiului și nu prea mai pot să calc. Acum sunt în pat, dar cred că trebuie să merg, totuși, să mă vadă un medic. Oricum, indiferent ce va fi, concertele mele din week-end nu se anulează”, a ținut să precizeze Florin Ristei.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.