„Te cunosc de undeva“: Ristei se transformă în Angela Gheorghiu și cântă o arie din „Carmen“

Sâmbătă, 10 mai,  de la ora 20.30, “lupta” se întețește între artiștii-concurenți de la “Te cunosc de undeva!” și asta pentru că ediția din 10 mai îi va desemna pe cei patru finaliști ai show-ului.

Florin RisteiUna dintre cele mai spectaculoase transformări ale penultimei ediții a acestui sezon al emisiunii este cea realizată de Florin Ristei. El o va imita pe celebra soprană Angela Gheorghiu și va cânta aria “Habanera”, din opera “Carmen” de Georges Bizet, acesta fiind, conform spuselor juraților, cea mai dificilă transformare a lui Ristei de până acum.

Contrar așteptărilor și din fericire pentru vecinii săi, Ristei nu a repetat această arie la el acasă. “Am repetat-o o singură dată, în dimineața asta, la platou”, ne-a declarat acesta.

“Pentru că asta este o piesă pe care o poți cânta din prima sau nu. Dacă știi să cânți pe voce de cap, o poți interpreta foarte bine. Și nu, nu am studii de belcanto (n.n. stil de interpretare în muzica vocală, originar din Italia secolului al XVII-lea)”, a continuat Ristei. De la masa juriului, Horia Brenciu l-a fotografiat cu telefonul pe Florin și i-a trimis poza Angelei Gheorghiu, însoțită de un mesaj.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here