„Te cunosc de undeva“: Ștefan Bănică va cânta cu Oana Sîrbu

Moment istoric, sâmbătă, 4 aprilie, la show-ul transformărilor. Oana Sîrbu se transformă în Ștefan Bănică și va cânta, alături de original, la “Te cunosc de undeva!”.

Oana Sirbu

“A fost o experiență minunată! Am simțit o energie aparte și am fost mândră să fiu cu Ștefan pe scenă. E prima oară când avem un astfel de moment, datorită formatului acestei ediții a show-ului “Te cunosc de undeva!”, care include momentul “în oglindă”, spune Oana Sîrbu.

Cum a reacționat Ștefan când a văzut-o, la platouri, pe Oana transformată în… el, ne povestește tot ea. “A zis “hopa, tată!”, imitându-l pe Puiu Călinescu”, mai spune Oana, amuzată.

Pentru ca momentul să iasă perfect, Oana și Ștefan au făcut două repetiții. Una la platouri, în ziua filmării, și o alta, cu o zi înainte, ambele cu orchestra. “A trebuit să repetăm piesele lui, și “Ani de liceu”, moment mult așteptat de cei care iubesc “Liceenii”, inclusiv de publicul „Te cunosc de undeva!”. Apoi mi-a zis că el va sta “cuminte” și eu va trebui să fac ce face el. Evident, mi-a dat să urmaresc și fragmente din concerte”, ne mai dezvăluie Oana din culisele repetițiilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here