„Te cunosc de undeva“: Transformări speciale, dansuri fiebinți și personaje sexy

Cea de-a zecea săptămână a transformărilor totale continuă sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

TCDU

Ruleta i-a pregătit lui Florin Ristei o nouă transformare de voce specială. El îl va imita pe Cezar Ouatu și va cânta remarcabil piesa acestuia, “It’s My Life”. Prestația sa va fi apreciată de însuși artistul care a lansat această piesă. Jorge va interpreta din nou un rol în travesti – Loalwa Braz, de la Kaoma – și, împreună cu baletul condus de Furnica, va invita pe toată lumea la dans, pe ritmuri fierbinți de lambada.

Pentru seara de sâmbătă, Pepe a primit din partea ruletei un personaj peste care timpul trece fără să lase urme, Tom Jones, iar CRBL se va transforma încă o dată în Puff Daddy, personajul care i-a adus și titlul de câștigător al primului sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”. “10” se numește piesa de dragoste pe care Lora a repetat-o toată săptămâna pentru transformarea în Florin Chilian, iar Rona Hartner va aduce pe scenă o vedetă care nu a fost niciodată la “Te cunosc de undeva!”. Ea se va transforma în Mireille Mathieu și va cânta un “Pariser Tango” în limba germană, cu accent franțuzesc.

Anda Adam, care o va imita pe Rihanna, va demonstra cât de sexy poate deveni o femeie când dansează cu o… umbrelă. De asemenea, Maria Buză se va transforma în Irina Loghin și va cânta “Mândră și frumoasă-i Valea Prahovei”, îmbrăcată cu unul dintre costumele populare ale cunoscutei interprete.

Și tot sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, pentru prima dată un artist se va transforma simultan în două personaje ale căror glasuri sunt, la rândul lor, foarte greu de imitat: Diana Ross și Lionel Richie. Artistul care a acceptat această provocare este Cezar Ouatu, invitatul special al acestei gale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here