„Te cunosc pe undeva“: Ca să poată urca pe scenă, Ristei a ţinut gheaţă pe genunchi o noapte întreagă

Transformarea în C.C.Catch de sâmbătă, 12 aprilie, de la “Te cunosc de undeva!” a fost una cu peripeţii pentru Florin Ristei. La antrenamente, în încercarea de a face un şpagat, s-a accidentat atât de tare la piciorul drept că, două zile, abia s-a putut deplasa.

Florin Ristei

“Am avut o semiruptura de ligamente. Până seara, mi s-a umflat genunchiul atât de tare, că a trebuit să merg la spital. După ce mi s-a făcut o radiografie, mi s-a prescris un unguent. Medicul mi-a mai spus să ţin pe genunchi o pungă cu gheaţă, pe care să o schimb din două în două ore. Aşa am făcut toată noaptea, am schimbat pungile de gheaţă. Era o baltă de apă la mine în pat… Mi se făcuse şi frig, la un moment dat…”, povesteşte Ristei.

Pe scena show-ului, Florin Ristei nu a lăsat nicicum să se vadă că are o problemă medicală. Iar interpretarea lui este apreciată de Monica Anghel, care îl laudă pentru că i-a respectat sfaturile: “Ai ţinut cont de acest sughiţ al pescăruşului pe care i l-am reproşat lui Mațaev. Ţie ţi-l apreciez”, a spus jurata care punctează vocea, în show-ul transformărilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here