Telekom Electronic Beats ajunge pe scena muzicii din România

Telekom aduce în România Telekom Electronic Beats (TEB), unul dintre cele mai expresive și mai dinamice proiecte de muzică electronică din Europa, și dă beat-ul celor mai tari petreceri din oraș.

Telekom Electronic Beats

Proiectul va demara în 13-14 aprilie, cu o serie de concerte în Control Club, București, unde TEB prezintă nume mari ale muzicii electronice internaționale – DJ-ul și compozitorul de muzică electronică din Anglia George Evelyn, omul din spatele celebrei trupe britanice Nightmares On Wax, și Modeselektor, duo-ul german de muzică electronică format din Gernot Bronsert și din Sebastian Szary. Line-up-ul va fi completat de artiștii locali Golan, YellLow, Otherside & Temple Invisible.

Accesul la concerte se va face începând cu orele 19:30, iar prețul unui bilet va fi de 40 de lei și 70 de lei abonamentul pentru cele două zile. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul www.eventbook.ro.

În România, proiectul european de muzică și lifestyle vine cu website-ul local www.electronicbeats.ro, accesibil de astăzi, precum și cu evenimente internaționale și locale, petreceri proprii sau la care TEB se va afilia, calendarul de evenimente urmând să fie anunțat atât pe site, cât și pe pagina de Facebook Telekom Electronic Beats.

”Mai întâi am eliberat Internetul, apoi serviciile de banking, iar acum este rândul muzicii. Vrem să eliberăm emoții, sentimente și atitudini. Telekom Electronic Beats este mai mult decât muzică, este o experiență de viață de 360 de grade atât pentru generația milenialilor, cât și pentru cei a căror tinerețe este legată de experiența muzicii electronice. Prin lansarea Telekom Electronic Beats pe piața locală, vrem să punem România pe harta celor mai originale experiențe urbane din Europa și să îi ajutăm pe oameni să creeze relații și experiențe prin intermediul muzicii”, a spus František Mala, Director Executiv Marketing Rezidențial și Vânzări Naționale, Telekom Romania.

Fanii muzicii electronice din România vor putea găsi pe platforma locală www.electronicbeats.ro conținut digital de calitate și, de asemenea, vor putea fi conectați la cele mai noi tendințe culturale din domeniul muzicii, tehnologiei, design-ului, modei și al artelor. Peste 60% din conținutul platformei reprezintă subiecte locale, restul fiind dedicat subiectelor internaționale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here