TEMBLEQUE da startul hiturilor in 2021, cu NOSFE & Alexandra Stan in rolurile principale

Tembleque (artwork)

NOSFE, Alexandra Stan și Sak Noel, in featuring cu Los Tioz dau startul hiturilor īn 2021 cu “Tembleque”, care poate ramane mult timp pe repeat in playlist-urile tuturor. Cu un vibe exotic, care ne trimite cu gandul la plaje insorite, “Tembleque” este piesa potrivită cu care să incepem acest an.

Versurile Take me down to wonderland fac din mesajul piesei o dorință, un cadru al unei iubiri de o vară. La fel de intrigant este și titlul piesei, “Tembleque”, care iși are originea in Puerto Rico, reprezentand nimic altceva decat un desert exotic delicios din nucă de cocos. #ShakeItLikeATembleque se va auzi pe buzele tuturor, ca o provocare sau o promisiune in așteptarea verii și a petrecerilor.

“A fost genial să lucrez cu Sak Noel și Alexandra la piesa “Tembleque”! Super vibe și super inspirație! Let’s do this! Vă pupă UNCHIU!”, spune NOSFE.

“Sunt super excited să īncep anul 2021 cu această colaborare, alături de NOSFE, Sak Noel și Los Tioz. Tembleque e o stare de spirit, sper că veți rezona cu piesa și va fi nelipsită din playlist-urile voastre. Let’s dance like there’s no tomorrow!”, a adăugat Alexandra Stan, care se află acum īntr-o competiție televizată, chiar pe tărāmuri exotice.

Colaborarea devine cu atat mai interesantă odată cu prezența lui Sak Noel, care se declară la fel de entuziasmat de acest featuring cu cei doi artiști romani: “Alexandra și NOSFE au făcut cu adevărat o treabă grozavă reinviind „Blekete” și transformandu-l intr-un imn global. De īndată ce le-am auzit vocile, am fost uimit și am știut că va fi ceva special. Cred că vara acestui an va fi una grozavă, iar „Tembleque” va fi permanent pe lista pieselor cărora le voi da play.”

NOSFE și-a făcut simțită prezența preponderent cu SATRA B.E.N.Z. – cei care au adus stilul de muzică trap īn Romania. Cifrele acestui fenomen au fost doar īnceputul a ce avea să urmeze din punct de vedere al vizualizărilor. Lansată īn 2016, piesa “Șatra se īntoarce” a depasit 16 milioane de views pe YouTube, vreme īn care din ce in ce mai mulți au fost influențați și au avut curaj să iși inceapă o carieră īn trap. Preponderent proiectată ca un outlaw al industriei, trupa fost rampa de lansare prin care artiștii au lansat individual și proiectele personale.

Piesele cu care NOSFE s-a auzit pe radio au fost File De Poveste (feat Raluca), Lamare si Brasil. Artistul a cochetat cu zona mainstream incă de la Condimente, īn featuring cu Ruby, care a strans 74 milioane de vizualizări, succes care a determinat și un cooking show prezent pe platforma lui de YouTube. A adus īn trap acel vibe cu iz latino, imagine păstrată și conturată īn următorul hit, DAI, cu aproape 7 milioane de vizionări.

Alexandra Stan este unul dintre artiștii romani de top, binecunoscuți la nivel mondial pentru mai multe piese de succes precum Mr. Saxobeat, Lemonade, Get Back (ASAP) și diverse colaborări cu artiști precum Daddy Yankee, Mohombi, Inna, Havana. Cu aproape 1 miliard de vizionări pe YouTube, milioane de ascultători pe platforme de streaming și locuri de top īn topurile din īntreaga lume, Alexandra Stan este un nume cunoscut atāt īn Romānia, cāt și la nivel internațional, cu o carieră de peste zece ani, patru albume de studio, mai multe premii muzicale și discuri de platină.

Numele de Sak Noel este deseori alăturat panoului cu cei mai influenți și premiați DJ ai tuturor timpurilor din zona latină. Nominalizat īn cadrul Latin Grammy, caștigător al IDMA, certificat īn nenumărate rānduri cu Discuri de Aur și Platină, considerat cel mai bun DJ din Spania și plasat pe primul loc īn UK Singles Chart, Sak Noel se bucură de o extinsă recunoaștere internațională. A colaborat, de-a lungul carierei sale, cu artiști precum Sean Paul, Lil Jon, Pitbull, Madonna și Maroon 5. Fusion-ul creat din muzica latino și cea electronică l-a poziționat pe Sak drept un pionier īn ceea ce privește acest gen muzical. Și, cel mai probabil, nu există club īn această lume care să nu ii fi dat, cel puțin o dată, play la una dintre piesele lucrate de acesta. Recent, Sak Noel a creat și trend-ul de BARNATON, o īmpletire īntre cuvintele Barcelona și Raggaeton. Misiunea sa este aceea de a ajuta producătorii din țările latine să īși īmplinească visul – acela de a ajunge īn topurile internaționale.

Videoclipul piesei “Tembleque” a depasit 300 de mii de vizualizari in mai putin de doua zile de la lansare, avand sanse mari sa intre in trending.

Aici gasesti versurile piesei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here