Teo Trandafir: „Am avut perioade în care singurul lucru care m-a ajutat a fost muzica lui Vitas“

Teo Trandafir a mărturisit că unul dintre cântăreţii de a cărui muzică este pur şi simplu dependentă este Vitas, supranumit „vocea de diamant“, care va concerta pe 7 aprilie la Sala Palatului din Bucureşti.

Teo - concert Vitas

„Ascult cu disperare Vitas, deşi am fost avertizată că dă dependenţă! Poate de aceea nu am renunţat nici până în ziua de azi! Am avut perioade în care singurul lucru care m-a ajutat a fost muzica lui Vitas. Cântecul meu preferat este ‘Opera 2’, care este integral în limba rusă. De altfel, acesta este şi numele concertului pe care îl va susţine la Bucuresti, unde abia aştept să-l aud live. Îmi place atât de mult încât am învăţat pe dinafară sunetele, chiar dacă nu ştiam practic ce spune. Aşa că a trebuit să apelez la prietenul meu Petru Ciobanu, din trupa mea de balet. L-am rugat să-mi traducă pe WhatsApp vers cu vers“, a spus vedeta tv.

Teo a mărturisit că a fost impresionată şi de mesajul pozitiv, de dragoste, al piesei „Opera 2“, dar şi de interpretare: „Porneste de foarte jos şi se duce până în slava cerului! Cântă de sparge geamurile vecinilor“.

Deşi Vitas a mai avut un concert la Bucureşti în urmă cu şapte ani, Teo Trandafir a recunoscut că i-a fost imposibil să găsească un bilet pentru a vedea show-ul cântăreţului rus live. „Vitas nu e la prima vizită în România, însă, din nefericire, data trecută când a venit, nu am reuşit să fac rost de bilet. Iar acum, imediat ce s-au pus în vanzare, mi-am luat bilete şi am vorbit cu organizatorii. Le-am spus: ‘Dacă Vitas mai vine vreodată, eu sunt prima la concert’“, a afirmat prezentatoarea.

În ceea ce priveşte primul concert Vitas la Bucureşti, Teo Trandafir a fost impresionată mai ales de modul în care cântăreţul rus a interpretat alături de maestrul Gheorghe Zamfir cunoscutul cantec românesc „Lie Ciocârlie“: „Mi se pare minunat cum Vitas a găsit de cuviinţă să interpreterze ‘Lie Ciorcârlie’ alături de Gheorghe Zamfir pentru publicul din România. Este un semn de mare respect“.

Pe 7 aprilie, la Sala Palatului, spectatorii vor putea asculta şi „Lie, Ciocârlie“ în interpretarea uluitoare a „vocii de diamant“ Vitas. Biletele, cu preţuri cuprinse între 90 şi 320 de lei, pot fi achiziţionate de pe vreaubilet.ro şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here