Teo Trandafir număra zilele până la concertul lui Garou de la Sala Palatului

Teo Trandafir număra zilele până la concertul Garou de pe 8 aprilie de la Sala Palatului, când cel mai iubit cântăreţ canadian, cu vânzări record de albume în toată lumea şi trei discuri de platină, va veni pentru prima dată în România la invitaţia Vreau Bilet.

GarouVedeta Kanal D a mărturisit la “Teo Show” admiraţia pe care o are faţă de carismaticul cântăreţ, iar vestea sosirii sale în România a bucurat-o foarte mult: “Trăiesc un moment de nereprodus: Garou, artistul pe care nici n-am îndrăznit să-l aştept vreodată, va fi la Sala Palatului, pe 8 aprilie. L-am urmărit în toată viaţa lui artistică. Acum, mă va urmări şi el pe mine, cântându-i melodiile, din fotoliu. Număr zilele!”, spune Teo Trandafir.

Teo este unul dintre cei mai mari fani ai lui Garou şi îi cunoaşte foarte bine repertoriul: “Am cântat “Belle”, alături de el, în maşini, cu prietenii. Sau “Sous le vent”, de-am eclipsat-o pe Celine Dion, partenera lui de scenă. Am strigat “Adieu” lângă el şi ştiu că “Je n’attendais que vous” va rămâne piesa Valsului meu “, mai spune Teo.

Garou va veni pentru prima dată în România la Sala Palatului, pe 8 aprilie, la invitaţia Vreau Bilet, cu un concert-eveniment bilingv: “Rhythm and Blues”. Garou va aduce la Sala Palatului unul din concertele cu care a cucerit milioane de spectatori în întreaga lume, “Rhythm and Blues”, care celebrează spiritul muzicii R&B şi care conţine cover-uri după piese celebre cântate în engleză şi în franceză, într-o interpretare plină de personalitate şi virtuozitate alături de o trupă de muzicieni de marcă.

Garou este un carismatic şi înzestrat compozitor, cântăreţ, actor şi instrumentist, a scos 9 albume de studio, unul live şi o colecţie de hituri, atât în franceză, cât şi în engleză, a devenit revelaţie artistică odată cu interpretarea lui Quasimodo în faţa a milioane de oameni din toată Europa şi America în drama muzicală “Nôtre Dame de Paris”, a luat 3 discuri de platină pentru vânzările albumelor sale, nenumărate premii de muzică şi popularitate, odată cu prezenţa pieselor sale în topul celor mai iubite piese în Canada şi Franţa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here