Teodora Buciu, câștigătoarea sezonului șase „Vocea României“: „Sunt cea mai fericită din lume“

Teodora Buciu este câștigătoarea sezonului șase „Vocea României“ și a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro!

teodora-buciu-castigatoare-vocea-romaniei-si-tudor-chirila

Tudor Chirilă a reușit, pentru al treilea an consecutiv, să aducă în echipa sa marele trofeu! El a simțit din prima clipă talentul Teodorei și a avut încredere încă din etapa audițiilor pe nevăzute că ea ar putea fi următoarea vocea a României.

Chiar dacă cei doi au avut și mici divergențe în timpul competiției, Tudor a ales de fiecare dată cele mai bune melodii pentru concurentă, care i-au pus perfect în evidență calitățile vocale remarcabile și au creat momente memorabile împreună.

Teodora a reușit să-și impresioneze în fiecare etapă antrenorul, să cucerească publicul și să obțină foarte multe voturi. Extrem de fericită ca a fost preferata românilor în sezonul șase „Vocea României“ și cu lacrimi în ochi, Teodora a spus: „Mă simt extraordinar. Sunt cea mai fericită persoană de pe planeta asta. Momentul în care mi-am auzit numele mi s-a părut ireal, iar acum nu mai pot de fericire“.

Imediat după ce a aflat că Teodora Buciu a adus trofeul „Vocea României“ în echipa sa, Tudor Chirilă a declarat: „Pentru mine nu e fericirea atât de mare cât e pentru copila asta, care e absolut extraordinară. Teodora a fost de neoprit în seara asta. Oamenii de acasă sau cei care votează se pricep la muzică, iar asta s-a văzut pe tot parcursul acestui concurs”.

Teodora Buciu are 17 ani, este originară din București și este o adolescentă veselă și mereu cu zâmbetul pe buze. A studiat pianul de la vârsta de 4 ani și apoi a început să ia lecții de chitară. De-a lungul timpului, a participat la mai multe concursuri, reușind să câștige marele premiu.

Și, pentru că acest talent nu putea veni singur, Teodora a realizat că îi place foarte mult și teatrul, așa că de un an de zile îmbină perfect teatrul cu canto și își dorește să meargă să studieze musical-ul la Londra. Nu a renunțat nicio clipă la visul ei și s-a înscris la „Vocea României“ hotărâtă să-și demonstreze calitățile vocale și să ajungă cât mai aproape de marele premiu.

Teodora a reușit în fiecare etapă a competiției să surprindă cu momentele complexe pe care le-a adus pe scenă. La audițiile pe nevăzute a interpretat perfect melodia „Purple rain“, a întors toate cele patru scaune, i-a lăsat pe antrenori fără cuvinte și a decis să meargă în echipa Tudor, unde a învățat foarte multe și a descoperit că poate cânta orice gen muzical.

În etapa confruntărilor a cântat piesa „Don’t rain on my parade“ și l-a convins încă o dată pe Tudor Chirilă să mizeze pe ea, iar în runda knockout-urilor, Teodora a interpretat cu foarte multă maturitate și inventivitate melodia „Bang, bang“, reușind să primească aprecierea tuturor antrenorilor.

În primele două show-uri live a cântat magistral aria „Lascia ch’io pianga“ și melodia „Creep“ și a ajuns la sufletele românilor, care au votat-o în număr mare și au trimis-o de fiecare dată mai departe în competiție, fiind fascinați de vocea ei.

În marea finală, Teodora a prezentat trei momente fabuloase. Singură, a cântat melodia „Cry baby“, iar împreună cu Tudor Chirilă a interpretat piesa „Zmeul“. Ultima melodie interpretată pe scena vocilor de câștigătoarea sezonului șase „Vocea României“ a fost „Who wants to live forever“, alături de Tiberiu Albu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here