Thalia ar putea fi amendată pentru că a pozat goală cu steagul Mexicului

Cantautoarea mexicană Thalía ar putea fi amendată pentru că a postat pe contul său de Instagram o fotografie a ei goală, cu steagul Mexicului. Actrița a asigurat că a publicat acest instantaneu în intenția de a-și arăta sprijinul față de selecționata mexicană de fotbal, informează miercuri ziarul La Vanguardia.

thalia goala steag mexic

Mass-media și opinia publică mexicane au considerat însă gestul o lipsă de respect față de simbolurile și cultura țării. Nu ar fi prima dată când guvernul mexican ar impune o sancțiune unui artist pentru un astfel de gest. În urma cu doi ani, cântăreața Paulina Rubio a fost amendată pentru că a pozat nud cu steagul țării.

Nu este nici singura dovadă de dragoste a Thalíei pentru selecționata Mexicului. Săptămâna trecută portarul echipei naționale, Guillermo Ochoa a primit o cerere în căsătorie a cântăreței postată pe rețelele de socializare: „Vrei să te căsătorești cu mine?“, i-a scris Thalía în engleză sub o poză trimisă pe Instagram în care îi trimitea o sărutare, felicitându-l pe extraordinara lui prestație. Thalia nu a uitat nici de restul echipei naționale, pe care a felicitat-o.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here