The Motans pregăteşte un show unic, cu un concept suprarealist, care va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane din Bucureşti

Show suprarealist, primul concert de anvergură, un adevărat spectacol de lumini și proiecții. Acestea sunt premisele celui mai grandios concert pe care The Motans îl pregătește pentru toți fanii, dar și pentru cei care își doresc să ia parte la un show unic.

Evenimentul “The Motans Grand Concert” care va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane din București, va fi unul plin de surprize, emoții și elemente inedite, propunându-și să creeze o punte între artă și societate, între fantezie și realitate.

Din playlist nu vor lipsi piesa de debut „Versus”, care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte Să Ne Fi Născut”, „Jackpot” şi „Weekend” (ft. Delia), declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here