The Rolling Stones şi-a amânat turneul din Australia după moartea creatoarei de modă L’Wren Scott

Trupa britanică The Rolling Stones şi-a amânat turneul din Australia şi Noua Zeelandă, marţi, după ce iubita solistului Mick Jagger, creatoarea de modă L’Wren Scott, a fost descoperită decedată – aparent în urma unei sinucideri – în apartamentul ei din Manhattan.

The Rolling StonesL’Wren Scott, în vârstă de 49 de ani, fost model devenit stilist, a fost descoperită spânzurată cu o eşarfă, luni dimineaţă, în luxosul ei apartament din Mahattan, New York.

Poliţia anchetează acest caz ca pe o sinucidere, iar testele biroului de medicină legală, care vor stabili cauza exactă a decesului, erau programate pentru marţi.

“Membrii trupei The Rolling Stones vă anunţă cu profundă tristeţe şi dezamăgire amânarea celorlalte concerte rămase de susţinut în turneul ’14 on Fire’ din Australia şi Noua Zeelandă, după moartea lui L’Wren Scott”, se afirmă în comunicatul de presă emis de grupul britanic.

Agentul de presă australian al trupei a cerut fanilor să îşi păstreze biletele până la anunţarea unor noi dispoziţii. Grupul britanic urma să susţină şapte concerte în Australia şi Noua Zeelandă, în cadrul turneului său mondial, iar primul show din această serie urma să aibă loc miercuri seară, în oraşul australian Perth.

Mick Jagger, în vârstă de 70 de ani, care avea o relaţie cu L’Wren Scott din anul 2001, a spus că a petrecut mulţi ani minunaţi alături de creatoarea de modă. “Încă mă chinuiesc să înţeleg cum iubita mea şi cea mai bună prietenă a mea a putut să îşi încheie viaţa într-un fel atât de tragic”, a declarat Mick Jagger pe site-ul său oficial. “Era o prezenţă minunată, iar talentul ei era admirat de multe persoane, nu doar de mine”, a mai spus acesta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here