Theo Rose: „Alţii fac ani întregi de facultate ca să înveţe ce am dobândit eu în câteva luni“

Frumoasa Theo Rose, coprezentatoare a show-ului “KIDSing”, care va debuta în toamnă, la Kanal D, a ajuns ieri, 15 iulie, pe “Plaja lui Teo”, ca să încingă spiritele cu noua ei piesă, “Pe bune”, ce poartă semnătura lui Ciprian Iacob.

Theo Rose si Teo TrandafirVideoclipul a fost filmat de plaja de la Vadu şi în centrul vechi al Constanţei iar piesa a fost compusă de Cătălin Dascălu.

Adolescenta a vorbit în emisiune şi despre “KIDSing”, show-ul pe care îl va prezenta din toamnă alături de Dan Bordeianu, un rol pe care nu l-a mai experiementat până acum şi care constituie pentru ea o adevărată şcoală.

“Experienţa pe care am căpătat-o la audiţiile pentru show-ul ‘KIDSing’ m-a ajutat mai mult decât mi-am imaginat. Alţii fac ani întregi de facultate ca să înveţe ce am dobândit eu în câteva luni”, a precizat Theo Rose.

Pentru că a fost ocupată cu pregătirea noii sale piese, Theo nu a plecat, încă, în vacanţă. “Am fost în câteva weekend-uri la munte. Nu ştiu dacă voi pleca din ţară, pentru că acum urmează să promovez piesa. Apoi, în toamnă, urmează… ‘KIDSing'”, a declarat, entuziasmată, Theo Rose.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here