Theo Rose: „Sunt o fată populară, dar nu am un iubit“

Elevă în clasa a XII-a la Liceul “Dinu Lipatti” din Bucureşti, Theo Rose, coprezentatoarea show-ului “KIDSing” de la Kanal D, este o adolescentă ale cărei preocupări nu diferă de cele ale tinerilor din generaţia ei. Faptul că are deja un start în showbiz i-a atras şi mai mult simpatia colegilor şi prietenilor.

DAn Bordeianu si Theo Rose_Kanal D

“Eu sunt genul de fată populară, mă pot acomoda în orice fel de grup şi am prieteni din mai toate categoriile. Toată lumea din jurul meu, la şcoală, mă susţine şi mă felicită. Le mulţumesc! Prietenii, colegii au urmărit miercuri prima ediţie a show-ului şi au fost impresionaţi de vocile extraordinare ale copiilor”, a afirmat Theo Rose.

Deşi, teoretic, ar trebui să fie mai curtată de băieţi de când prezintă emisiunea “KIDSing”, Theo spune că acest aspect nu este relevant, dat fiind programul ei încărcat.

“Nu am timp de întâlniri, am de învăţat, am un program de filmări şi înregistrări foarte încărcat. Nu am un prieten. Am deja o viaţă profesională tumultuoasă, iar un băiat de vârsta mea nu ar putea înţelege asta”, a completat simpatica Theo.

Theo a povestit şi care este povestea numelui ei de scenă. “Mama mi-a dăruit numele de Theodora, iar de la tatăl meu am numele de familie, Diaconu. Numele de scenă, l-am găsit împreună cu echipa Mixton Music, alături de care am păşit în industria muzicală. Când eram mică, mama avea o grădină imensă cu trandafiri, de aici ‘Rose’“, a precizat tânăra artistă.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here