Toate biletele pentru concertul Deliei de la Teatrul Naţional au fost vândute

Delia a devenit în ultimii ani cea mai iubită artistă din România. Cu piese mereu pe primele locuri în topuri, peste 200 de milioane de vizualizări pe youtube adunate doar în ultimii 2 ani, multe concerte sold out şi jurată în „X Factor“ şi „iUmor“, artista vine cu un show excepţional şi totodată exclusivist pe 5 decembrie, ora 19.00, la Teatrul Naţional Bucureşti: Delia’s Winter Wonderland.

DeliaDupă toată disputa născută în zona online pe marja preţurilor biletelor, în fix o lună de la punerea în vânzare a evenimentului, Delia’s Winter Wonderland este sold out. Artista a reuşit să fie primul artist român care a reuşit această performanţă în vânzare de bilete ce pot fi comparate cu showurile internaţionale!

5 decembrie va fi ziua în care îţi vei da seama că sărbătorile de iarnă nu trebuie să fie un clişeu. Delia’s Winter Wonderland nu este un simplu concert, ci experienţa muzicală a iernii! Totul începe încă de la intrarea spectaculoasă a Teatrului Naţional din Bucureşti unde publicul este invitat la cocktails & entrées şi se termină cu un after party high-class la Nuba-unul dintre cele mai exclusiviste lounge & bar locuri din oraş.

Pe scenă, Delia va fi acompaniată de peste 30 de instrumentişti profesionişti conduşi de către maestrul George Natsis, iar acesta va fi primul concert alături de o big band orchestra din cariera artistei.

Unic în momentul de faţă ca şi concept de sărbători, Delia’s Winter Wonderland vine ca o alternativă modernă şi high-tech la tot ce s-a mai văzut până în momentul de faţă în România.

Pe lângă muzica adusă la nivel de artă, concertul beneficiază de cele mai inedite elemente de grafică, proiecţii de ultimă generaţie, scenografie grandioasă, costume excepţionale create special pentru acest eveniment şi machiaje desprinse din regate îngheţate – totul atent selecţionat, întocmai ca şi complexitatea structurală a unui fulg de nea.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here