Toate biletele pentru primul concert al lui Jason Mraz la București s-au vândut în 48 de ore

Jason Mraz, artistul care a cucerit întreaga lume cu ritmurile de folk-pop, va concerta pentru prima dată în România pe 11 martie, la Sala Radio, în cadrul unui show acustic special, sub conceptul ”An evening with Jason Mraz and his guitar”.

Jason MrazVenirea lui Jason Mraz la București a fost întâmpinată cu entuziasm neașteptat de fanii români, astfel că show-ul său a fost sold-out în 48 de ore de la anunțarea acestuia. Concertul acustic de la Sala Radio se va desfășura cu casa închisă. Accesul pentru public se va face începând cu ora 19.00, prin Strada General Berthelot, nr. 60-64, urmând ca show-ul să înceapă la ora 20.00.

Recitalul lui Jason Mraz de la București face parte dintr-un turneu solo, în care spectacolele au loc în săli de concerte mai mici și mai intime, astfel încât fanii să se bucure de o seară cu adevărat specială în compania lui Jason Mraz. Pe harta turneului se află și Reykjavik, Vilnius, Tallinn, Varșovia, Budapesta, Viena și Praga. Unul dintre scopurile acestui turneu este de a transmite bucuria și energia muzicii, care au forța să transforme lumea într-un loc mai bun.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here