Ţociu şi Palade povestesc, la „Te pui cu blondele“, o întâmplare amuzantă cu Dan Spătaru

De-a lungul carierei, prezentatorii „Superbingo Metropolis”, Romică Ţociu şi Cornel Palade, au avut zeci sau poate chiar sute de turnee în tară şi peste hotare, timp în care au adunat experienţe şi poveşti memorabile.

Tociu, Palade, Pavel te pui cu blondele

Cunoscut drept unul dintre cele mai umoristice cupluri de actori, cei doi au povestit în emisiunea lui Dan Negru de miercuri seara una dintre cele mai amuzante întâmplări petrecute într-un turneu în SUA, alături de Dan Spătaru.

„Dan ne-a invitat să ne facă cinste cu o bere, înainte de a ne întoarce în ţară. Când am ajuns în pub, mi-am dat seama că barmanul era un mare fan al echipei de baseball Yankees, după numărul mare de tablouri cu jucători şi mănuşi pe care le avea pe perete. Atunci, m-am dat şi eu un mare fan şi i-am zis diverşi jucători pe care i-am văzut acolo. Barmanul m-a crezut şi a început să ne dea băutură gratis. Am băut cu Cornel până dimineaţă”, povesteşte Romică Ţociu.

Cei trei s-au simţit atât de bine încât zorii zilei i-au prins împreună în bar. Dimineaţa, în schimb, după ce s-au trezit, Dan Spătaru le-a povestit celor doi actori că i-a adus pe rând în camera de hotel şi le-a mărturisit că nu îi va mai scoate în oraş niciodată, pentru că „nu ţin la băutură”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here