Tom Jones intenționează să își facă teste ADN pentru a vedea dacă are strămoși de culoare

Cunoscutul interpret galez Tom Jones a mărturisit că intenționează să își facă teste ADN pentru a vedea dacă are strămoși de culoare, după ce, de-a lungul carierei, părul său negru, gros și cârlionțat și vocea baritonală i-au făcut pe unii să creadă acest lucru, relatează Agerpres.

Tom JonesDeși în urmă cu câțiva ani, cântărețul care a devenit, dintr-un fiu de miner lipsit de bani, un star muzical cu o avere de 190 de milioane de lire sterline, a încetat să își mai vopsească părul în negru, el este în continuare confundat cu o persoană de culoare din cauza texturii părului său.

Într-un interviu acordat The Times, Sir Tom (75 de ani) a declarat că s-a decis să recurgă la testele ADN, după ce i s-a spus de mai multe ori că “doar trece drept alb”.

“O mulțime de oameni încă cred că sunt negru. Atunci când am venit pentru prima dată la America, oamenii care mă auziseră cântând la radio au fost surprinși să vadă că sunt alb. Din cauza părului meu o mulțime de persoane de culoare continuă să îmi spună că doar trec drept alb”, a explicat Jones.

Sir Tom, pe numele său real Thomas Jones Woodward, s-a născut în Pontypridd, South Wales, într-o familie tradițională de minieri, în care strămoșii din partea mamei (Freda) erau de origine galeză și engleză, iar cei din partea tatălui erau englezi.

“La nașterea mea, mama avea pete mari negre peste tot corpul. (Medicii) au întrebat-o dacă are sânge de descendență africană și ea le-a spus că nu știe”, a povestit Tom Jones.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here