Top Spotify: hitul „Rockstar”, de la DaBaby & Roddy Ricch, este cea mai ascultata piesa din lume, vara aceasta

DaBaby si Roddy Ricch se bucura de succes pe platformele de streaming si nu numai. Recent, celebra platforma Spotify a anuntat topul celor mai ascultate piese din vara aceasta, iar „Rockstar” ocupa primul loc, cu peste 380 de milioane de stream-uri.

Piesa „Rockstar” este o colaborare intre rapperul american DaBaBy cu Roddy Ricch, fiind lansata in luna aprilie a acestui an. Track-ul este al doilea single extras de pe albumul „Blame It On Baby”, al treilea material discografic al lui DaBaby. „Rockstar” este compusa de catre cei doi artisti si a fost produsa de catre SethInTheKitchen.

Piesa a devenit instant un hit international: de la primul loc in top Billboard Hot 100, timp de sapte saptamani consecutiv, pana la primele locuri in topurile din Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelanda, Portugalia, UK, dar si Romania.

In doua luni de la lansare, videoclipul oficial al piesei a strans peste 63 milioane de vizualizari pe youtube.

„Rockstar” este urmata in clasamentul estival de catre „Blinding Lights”, de la The Weeknd, iar printre piesele din topul Spotify se numara si „Rain On Me”, de la Lady Gaga si Ariana Grande, „Breaking Me”, de la Topic & A7S si „Toosie Slide” de la Drake, in primele 10 pozitii.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here