Toto Cutugno, invitat la emisiunea „Duminica în familie“, de la TVR

Ramona Bădescu are, în această săptămână, invitaţi speciali la „Duminica în familie“: celebrul interpret italian Toto Cutugno, prezent la Bucureşti pentru concertul pe care urmează să îl susţină, şi Steven Seagal, care filmează o nouă producţie în România.

toto cutugno duminica in familie

Emisiunea de duminică începe cu unul dintre cele mai renumite ansambluri folclorice din ţară, Ansamblul Jidvei România, cunoscut pentru multă vreme sub numele de „Căluşerul“. Dirijorul Stelian Stoica stă de vorbă cu Ramona Bădescu despre dragostea pentru muzică şi folclor, dar şi despre întregul parcurs al carierei sale.

Un nume celebru care a ales să facă muzică în afara ţării şi care este invitat pe 3 noiembrie la „Duminica în familie“ este Kempes, fostul solist al trupei Cargo. El vine alături de noua sa trupă, Rezident EX, să aducă telespectatorilor piesa lor, „Oglinda“, dar şi să vorbească despre muzică, accidente de motocicletă şi o eventuală întoarcere în ţară.

Willmark Rizzo Hernandez se numără şi el printre invitaţii la „Duminica în familie“ din 3 noiembrie. El vine împreună cu familia sa să depene amintiri, să vorbească despre dansurile latino şi despre viaţa unui columbian în România.

Cea de-a treia parte a emisiunii aduce un moment emoţionant de dans în cărucioare, executat de trupa braşoveană Just Dance, formată din persoane cu nevoi speciale. Tot atunci, nostalgicii o pot revedea pe Anda Călugăreanu, în cadrul rubricii concurs „Muzicoteca sentimentală“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here