Toto Cutugno revine la Bucureşti în februarie 2015

Cel mai îndrăgit italian al tuturor timpurilor revine în capitală alături de Orchestra Simfonică Bucureşti! L’italiano vero Toto Cutugno va concerta la Sala Palatului, pe 27 februarie 2015, în cadrul unui concert organizat de Project Events.

Toto Cutugno

Timp de două ore, fanii celebrului artist se vor putea bucura de hiturile care l-au consacrat: „L’Italiano”, „Serenată”, „Insieme: 1992”, „Figli”… Toto promite un concert unic, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, ce va oferi evenimentului un plus de valoare, exuberantă, energie şi bucurie!

Artistul italian a cântat pentru prima oară în România în 1993, la festivalul Cerbul de Aur. De atunci şi până în prezent, a revenit pentru mai multe concerte, foarte apreciate de publicul român, sau ca invitat de onoare la diverse emisiuni de televiziune. „Sunt foarte legat emoţional de această ţară, pentru că am cunoscut mulţi români cu care am lucrat şi am colaborat foarte bine. În România mă simt ca acasă”, a declarat artistul.

Toto Cutugno are un repertoriu de peste 400 de piese şi peste 150 de milioane de discuri vândute la nivel mondial. Este singurul cantautor care a câştigat marele premiu al Festivalului de la Sanremo şi singurul cântăreţ italian care a câştigat concursul Eurovision, în 1990. Celebrul său hit „L’italiano” a fost cel mai bine vândut disc italian în perioada 1981-1986. Melodia „L’italiano”, înregistrată în 1983, este cântată de peste 160 de interpreţi din întreagă lume, fiind printre cele mai fredonate cântece italiene din toate timpurile.

Orchestra Simfonică Bucureşti abordează o paletă extrem de largă de genuri muzicale, de la muzică clasică până la operă. În trecut, grupul a colaborat cu artişti români celebri precum soprana Angela Gheorghiu, Marcel Pavel, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Aurelian Temisan, Smiley, Elena Gheorghe, etc.

Preţurile biletelor pentru concertul din 27 Februarie 2015 sunt următoarele:
– 500 lei (categoria VIP)
– 400 lei (categoria 1)
– 300 lei (categoria 2)
– 200 lei (categoria 3)
– 100 lei (categoria 4)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here