„Trafic infernal“, piesa lui Matteo, folosită într-o campanie a Poliţiei Române

Piesa lansată de Matteo, “Trafic infernal”, a inspirat şi Poliţia Română, care a folosit-o în campania prin care îndeamnă la prudenţă pe şosele. “Patru zile fără accidente de circulaţie mortale în luna ianuarie”, a anunţat politiaromana.ro şi aceasta în ciuda unui “Trafic infernal”.

Matteo Trafic Infernal“Mesajul meu de pe Trafic infernal a ajuns şi la Poliţia Română, chiar pe pagina lor oficială de Facebook! Le mulţumesc pentru îndemn şi inspiraţie!”, a scris Matteo pe contul său de Facebook.

Deşi nu are carnet de conducere şi trăieşte de pe scaunul din dreapta frustrarea de a înainta cu viteza melcului pe şosele, Matteo a recunoscut că situaţia aceasta are şi avantajele ei. Timpul pe care l-a petrecut blocat în ambuteiaje i-a stimulat creativitatea şi aşa s-au născut multe dintre piesele pe care le-au putut asculta ulterior fanii săi. “Trafic infernal”, piesa care prin mesajul ei îndeamnă ca situaţiile tensionate de pe şosele să fie tratate cu umor, este doar un exemplu.

“Azi am nimerit un trafic infernal/Fac o sută de metri pe oră şi e record mondial/Am abuzat de claxon în ultimul hal/Am auzit şi înjurături de care nu aveam habar/Aş vrea măcar viteza celor ce merg pe trotuar”, spun versurile single-ului “Trafic infernal”, care redau cu acurateţe situaţia de pe şosele.

“Să stai bară la bară uneori chiar şi ore în şir nu e cel mai plăcut lucru. Poate fi foarte enervant. Însă eu încerc de fiecare dată să văd partea bună sau cel puţin amuzantă a unei situaţii. Pe stradă, printre oameni, îmi vin multe idei, aşa că am început să compun pe şosea. Păcat că nu pot să şi înregistrez acolo!”, spune Matteo.

Cântăreţul salută iniţiativa Poliţiei Române de a îndemna “cu cântec” şoferii şi pietonii la prudenţă. “Muzica ajută, calmează sau cel puţin îţi mută gândurile într-o zonă mai frumoasă”, mai spune Matteo.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here