Trei românce faimoase în întreaga lume i-au atras atenţia lui Zucchero

Zucchero vine să susţină două concerte în România, pe 12 şi 14 noiembrie 2016, primul fiind la Sala Polivalentă din Cluj, iar al doilea la Bucureşti, la Sala Palatului.

zucchero-romance

Cum artistul italian nu este străin de cultura noastră şi nici de divele care sunt recunoscute la nivel internaţional, el a mărturisit că sunt câteva nume care i-au atras atenţia: „În Italia este foarte cunoscută şi apreciată Mădălina Ghenea. Bineînţeles că şi eu i-am observat frumuseţea, mai ales că este prezentă în reclame şi pe panourile publicitare. Nadia Comăneci rămâne un nume peste tot în lume şi un exemplu de putere şi determinare. De asemenea, şi Alexandra Stan este faimoasă în Italia, muzica ei este foarte ascultată de italieni“.

Părintele blues-ului italian a împlinit de curând 61 de ani, iar turneul „Black Cat“ este cel mai frumos cadou pentru artist, prin care îşi promovează cel mai nou album lansat în martie 2016.

Biletele pentru cele două concerte din România pot fi cumpărate online de la toate marile agenţii de ticketing (eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, blt.ro, biletmaster.ro), de la casa de bilete a Sălii Palatului şi prin dieselevents.ro, cu preţuri cuprinse între 78 şi 348 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here