luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRITrupa 9.7 Richter dezvăluie tracklist-ul albumului „Ground Zero“

Trupa 9.7 Richter dezvăluie tracklist-ul albumului „Ground Zero“

9.7 Richter a dezvăluit tracklist-ul albumului „Ground Zero”, alături de cea de-a doua parte a mini-documentarului „Making of Ground Zero”, aceasta oferind informații despre toate cele 10 piese incluse pe disc.

Trupa 7.9 Richter

Noul album „Ground Zero” a fost produs, mixat și masterizat de Lucian „Trigger” Gruia și se va lansa, sub egida Universal Music România, în cadrul unui concert special, ce va avea loc pe 8 octombrie 2014 în clubul bucureștean The Silver Church.

Prima parte a mini-documentarului „Making of Ground Zero” poate fi vizionată pe YouTube.

”Sinner”, primul single extras de pe acest viitor material, este deja disponibil pe YouTube și numeroase alte servicii de distribuție digitală.

Trupa 9.7 Richter este formată din Cosmin Aioniţă – voce, Adrian „Sinner” Rus – chitară, backing vocals, Lucian „Trigger” Gruia – chitară, Marius Căliman – bass și Adrian Mihai – tobe.

9.7 RICHTER – „Ground Zero” – Tracklist:
1. GROUND ZERO
2. RUN/HIDE/FAIL
3. SINNER
4. THE JOURNEY
5. DEVASTATOR
6. SANCTUARY
7. HELP ME
8. SURVIVE
9. SPEED (MAN AND MACHINE)
10. NINE POINT SEVEN

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.