Trupa Alternosfera susţine un concert aniversar în Piaţa Bucur

În 1998, într-o zi de duminică de la jumătatea lunii decembrie, Marcel şi Marin se întâlneau pentru prima dată la sala de repetiţie. Aveau 16 ani şi nu-şi doreau decât să cânte. Foarte curând s-au numit Alternosfera.

ALTERNOSFERA concert

Au trecut de atunci 15 ani, iar Alternosfera a devenit una dintre cele mai puternice şi iubite formaţii de muzică rock din România şi din Republica Moldova.

Vineri, 13 decembrie 2013, trupa va susţine un concert aniversar în noul stabiliment urban Colectiv (Piaţa Bucur, în incinta fostei Fabrici Pionierul).

În playlistul serii se vor regăsi hituri din toată perioada de creaţie a trupei: Wamintirile, Aruncă-mi, Oraşul 511, Visători cu plumb în ochi, Sigurătate, Nepoata lui Gagarin, Femeia Nordica, Muta, Ploile nu vin, dar şi piese mai puţin cântate în concerte.

Accesul în club se va putea face de la ora 20.30, iar concertul este programat să înceapă la ora 23.00. De warm-up şi after-party se va ocupa DJ JIJI, cunoscut publicului din Bucureşti pentru party-urile din Lăptăria lui Enache şi Kulturhaus.

Biletele pentru eveniment se pot procura de la intrarea în club, chiar în seara evenimentului, la preţul de 30 de lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here