Trupa B52 se reinventează şi îşi schimbă numele: Andra şi Vlad devin Instinct

Toamna vine cu un suflu puternic de noutăţi şi schimbări, iar Trupa B52 nu face excepţie. Aceştia vor debuta cu un nou single, nume şi într-o nouă componenţă la finalul acestei săptămâni.

Trupa B52După ce au încântat publicul de la X Factor cu apariţiile lor explozive, şi au furat numai “DA” juraţilor, membrii trupei au decis că a venit timpul să treacă la următoarea etapă.

Diva şi rebelul din B52, Andra şi Vlad continuă aventura muzicală sub un nou nume de scenă: Instinct! Artiştii sunt absolut îndrăgostiţi de scenă şi de procesul creaţiei, iar pasiunea lor a fost de fiecare dată apreciată de public!

Vlad, pasionat de arte, specializat în muzică şi actorie face echipa perfectă cu Andra, o apariţie delicată dar cu o voce impresionantă. Împreună merg mai departe şi lansează o piesă care îi va readuce în topul preferinţelor fanilor.

Trupa B52 a făcut istorie cu fiecare prestaţie la X Factor, iar noua trupă Instinct este încrezătoare că va reuşi să stârnească mai departe acelaşi val de admiraţie.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here