Trupa Cannibal Corpse concertează la Bucureşti pe 24 iulie

Trupa Cannibal Corpse, unul dintre cele mai mari nume ale genului death metal, va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 24 iulie, iar show-ul face parte din turneul de promovare a celui mai nou album al său, „A Skeletal Domain”, informează organizatorii, Phoenix Entertainment.

Canibal Corpse

Cu o carieră de peste un sfert de secol şi o discografie compusă din 13 albume al căror conţinut a stârnit numeroase controverse şi a modelat semnificativ scena death metal, Cannibal Corpse continuă să îşi încânte fanii cu energia caracteristică şi rămâne printre puţinele formaţii de metal extrem care, în ciuda numeroaselor schimbări de componenţă, şi-au păstrat neschimbat stilul.

Cel mai nou album, „A Skeletal Domain”, lansat în 2014, a debutat în topul Billboard 200 pe locul al 32-lea şi a primit numeroase aprecieri atât din partea fanilor, cât şi a criticilor de muzică.

Turneul dedicat promovării albumului îi aduce pe aceşti veterani ai genului şi la Bucureşti, unde generaţiile vechi şi noi de fani vor avea ocazia să se bucure de un concert în aer liber, sub riff-urile agresive ale celebrilor membri ai formaţiei.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile prin reţeaua Eventim şi online, pe eventim.ro, la următoarele preţuri:

75 de lei (promoţional, primele 300 de bilete),

95 de lei (promoţional, următoarele 500 de bilete),

115 lei (după epuizarea biletelor aflate în promoţie),

125 de lei (în ziua evenimentului).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here