Trupa Cargo, decorată de preşedintele României

Membrii trupei Cargo au fost decoraţi pe 15 martie 2016 de preşedintele ţării, Klaus Iohannis, pentru cei 30 de ani de activitate şi pentru aportul pe care trupa l-a adus rock-ului românesc.

Cargo PENTRU MERIT

Şeful statului a semnat, pe 1 decembrie 2015, un decret publicat în Monitorul Oficial pentru conferirea membrilor trupei Cargo a Ordinului Cultural „Pentru merit” în grad de Cavaler.

“Suntem onoraţi pentru acesata distincţie şi pentru faptul că întreaga noastră activitate şi-a pus amprenta asupra rock-ului din România. Tot ce am făcut, am făcut din suflet pentru publicul nostru şi vrem să le mulţumim că au fost şi sunt alături de noi în continuare. Tot ce facem este pentru voi”, au declarat membrii trupei Cargo.

Trupa este la a doua întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis, prima având loc la Media Music Awards, în Sibiu, unde a primit premiul de excelenţă. Actualul Presedinte, pe atunci primar al oraşului Sibiu, a insistat să predea personal premiul trupei Cargo. De asemenea, membrii trupei sunt cetăţeni de onoare ai oraşului Timişoara si au fost prima trupă românească care a fost nominalizata si la MTV EMA (European Music Awards).

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here