Trupa Deep Purple este nominalizată la Rock and Roll Hall Of Fame

Membrii Deep Purple, pionierii curentelor heavy metal și hard rock modern, se numără printre nominalizații la Rock and Roll Hall of Fame, ediția 2014, alături de alte nume celebre precum KISS, Nirvana sau Peter Gabriel.

Deep Purple

Publicul din România va avea șansa să-și felicite live idolii, cu ocazia concertului pe care trupa îl va susține pe 20 februarie la Sala Polivalentă din București.

De aproape treizeci de ani, Muzeul Rock and Roll Hall of Fame celebrează artiștii a căror activitate a influențat industria muzicală, adăugând, în fiecare an, noi nume în rândul celor mai apreciați performeri de pe scena internațională a muzicii rock. Pe lista nominalizărilor ajung doar artiști sau trupe care au cel puțin 25 de ani împliniți de la debutul discografic, anul acesta pe lista scurtă fiind inclusă și Deep Purple, una dintre cele mai apreciate trupe din istoria rock-ului.

Membrii trupei se află într-o companie selectă în rândul nominalizărilor pentru editia 2014, alături de artiști ca Peter Gabriel, Nirvana, Kiss, Yes sau Hell and Oates. Printre artiștii incluși deja în Rock and Roll Hall of Fame de-a lungul timpului se numără Red Hot Chili Peppers, Guns N’Roses, Rod Stewart, Alice Cooper, Metallica, Madonna, U2 și AC/DC.

Deep Purple, una dintre cele mai apreciate trupe britanice de heavy metal și hard rock, alături de Led Zeppelin și Black Sabbath, va reveni iarna aceasta la București după aproape 7 ani de la ultima vizită în România. Concertul trupei va avea loc pe 20 februarie, la Sala Polivalentă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here