Trupa Fly Project, ascultată de o sută de milioane de oameni în America Latină

Tudor şi Dan de la Fly Project au fost invitaţii internaţionali principali la televiziunea Fox, la cea mai tare emisiune din America Latină, late night show-ul „Nunca es tarde” cu o audienţă de peste 100 de milioane de telespectatori, fiind o emisiune difuzată în direct şi urmărită în toate ţările Americii Latine.

Fly Project

„A fost super tare!!! Am simţit spiritul latin în fiecare din zilele petrecute în Argentina, publicul a cântat cu noi şi s-a bucurat de fiecare dată. E o senzaţie minunată să vezi primul album Fly Project lansat în America Latină, aşteptat de mii de fani. Celor de la Fox le-am promis că vom reveni cu siguranţă ori de câte ori vom ajunge în Argentina. Audienţa lor este uriaşă”, a spus Tudor.

Hiturile Fly Project, cel mai important proiect european semnat de Warner Latin America în ultimul an, se aud peste tot în cluburi în Argentina şi Chile şi cresc în topuri în toată America Latină. „Cei de la Warner ne-au primit extraordinar şi ne-au felicitat pentru show-urile noastre. Am făcut planuri împreună, le-am prezentat ideile pe care le avem în lucru pentru următoarele noastre single-uri şi clar vom reveni curând în Argentina şi nu numai”, a declarat Tudor.

Tudor şi Dan şi-au făcut timp între interviuri, show-uri, conferinţe de presă şi emisiuni, să cunoască puţin Argentina, mâncarea tradiţională, în tot felul de restaurante sofisticate şi la colţ de stradă, în localuri autentice argentiniene, dar şi cele mai inedited locuri ale oraşului, având parte de o vreme perfectă şi de nişte gazde care i-au răsfăţat în turneul de o săptămână la Buenos Aires.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.