Trupa Nazareth cântă la Hard Rock Cafe pe 22 august

Vineri, pe 22 august la Hard Rock Cafe, legenda britanică Nazareth vine să racoareasca spiritele într-o capitală arsă de soare, pregătindu-se pentru un alt concert cu sala plină.

NazarethInvitată specială a serii este trupa AURA, una din trupele de rock din noul val în continuă creştere, mai ales după ce au câştigat concursul MetalHead, “The Road To Kavarna” şi au cântat pe scena festivalului Kavarna Rock din Bulgaria. Mai mult, acolo au câştigat şi locul întâi, susţinând chiar două concerte în două zile consecutive.

Pentru că mai sunt doar 5 zile până la concert, interesul fanilor pentru acest concert memorabil a început să crească, bileţele Meet & Greet fiind aproape şold ouţ, momentan fiind disponibile la vânzare doar câteva bucăţi pe www.iabilet.ro şi în format fizic în reţeaua IaBilet (Uman, Senia, Perfect Tour, Magazinul Muzica şi la Hard Rock Cafe).

Vă reamintim că aceste bilete conţin pe lângă întâlnirea cu artistul şi loc la masa VIP. De asemenea, peste 50% din locurile la masă s-au epuizat.

Pe lângă biletele VIP şi M&G pe care le găsiţi doar pe www.iabilet.ro şi în reţeaua IaBilet (Uman, Senia, Perfect Tour, Magazinul Muzica şi la Hard Rock Cafe – www.iabilet.ro/reţea), găsiţi şi locuri în picioare la doar 60 de lei pe www.eventim.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro şi în toate punctele de vânzare clasice de bilete (Diverta, Humanitas, Mag. Vodafone, Orange, Germanos, Poşta Română etc..) Tot pe www.iabilet.ro găsiţi şi pachete de bilete Acces General cu cazare la Hoteluri de 3 stele din Bucureşti (Hotel Rzvan şi Hotel Elizeu) cu reducere de 25% !

Dacă ţi-ai dori nu ai putea să inventezi istoria acestei trupe! În vârful carierei sale, Nazareth au vândut milioane de albume şi zeci de milioane de bilete, nişte adevăraţi pionieri ai rockului deveniţi legende. Ca majoritatea numelor mari din muzică, Nazareth are origini umile, începând să cânte prin cluburile scoţiene la sfârşitul anilor 60 şi reuşind ca în doar câţiva ani să scoată un album care până şi în zilele noastre reprezintă o referinţă clară pentru orice ascultător de rock: Hair of The dog, probabil cel mai cunoscut album al trupei, album ce a inspirat trupe precum Guns N Roses.

Pete Agnew a declarat “Exact înainte ca Guns N Roses să se destrame, am avut şapte concerte în California şi ei au venit la absolut toate. Nazareth sau Aerosmith au fost pentru ei exact ceea ce au reprezentat Beatles şi Rolling Stones pentru noi. Mai mult, Axl Rose ne-a invitat să cântăm Love Hurts la nunta sa”.

Vino pe 22 august să asculţi pe lângă celebra “Love Hurts” piese precum “Dream On”, “Hair Of The Dog”, “Holly Roller”, “Sunshine” sau “Miss Misery” alături de trupa care a scris istoria rockului internaţional !

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here