Trupa New Order va lansa albumul „Singles“ pe 9 septembrie

“Singles” este o compliatie muzicală care cuprinde şi surprinde cu cele mai bune momente ale trupei, cu influenţe indie, dance şi pop în acelaşi set de succes care va încânta publicul.

Trupa New OrderData de lansare a albumului este programată pentru data de 9 septembrie, iar trupa va urca pe scena festivalului de la Glastonbury în această sâmbătă, 25 iunie.

Una din cele mai apreciate cataloage din muzica britanică are parte de o nouă ediţie în compilatia reeditată cu numele “Singles” a trupei New Order.

“Singles” reuneşte cele mai memorabile hit-uri ale trupei, începând cu piesa de debut “Ceremony” din 1981, până la clasica “Blue Monday”, apoi “Confusion”, “True Faith”, “Regret” şi “Crystal”. O altă surpriză plăcută inclusă în acest album este piesa care a făcut furori şi a devenit imn al naţionalei de fotbal din Marea Britanie în 1990, “World In Motion”.

La un deceniu după lansarea oficială, albumul “Singles” a fost remasterizat astfel că devine un simbol reprezentativ în istoria trupei.

Frank Arkwright (unul dintre cei mai apreciaţi specialişti în domeniul vinilurilor, şi-a câştigat reputaţia după ce a lucrat cu personalităţi precum Sir George Martin, Elton John şi Iggy Pop. Pentru activitateea sa a câştigat un premiu Mercury Music) s-a alăturat echipei din Abbey Road punându-şi amprenta asupra calităţii materialelor audio.

Pe lângă aceasta, “Singles” include piesele “I’ll Stay With You” de pe albumul “Lost Sirens” din 2013 şi “Nineten63”, “Run 2”, “Bizarre Love Triangle”, “True Faith”, “Spooky”, “Confusion” şi “The Perfect Kiss”. Rezultatul reprezintă o calitate superioară versiunilor anterioare ale acestui album.

Noua versiune a albumului “Single” va fi disponibilă în 3 formate: set de viniluri cu 4LP-uri, set cu 2 CD-uri şi în format digital.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here