Trupa Proconsul lansează un nou videoclip pe 16 aprilie, la Hard Rock Cafe

Băieţii de la Proconsul vor susţine un super concert pe 16 aprilie în Hard Rock Cafe din Bucureşti, iar pe lângă multă muzică live, invitaţi speciali şi alte suprize, trupa va lansa noul lor videoclip, pentru single-ul „Aici cu mine”, o colaborare cu Andra şi Ştefan Bănică.

afis concert proconsul 16 aprilie hard rock cafe

„’Aici cu mine’ a fost la început doar un cântec dintre multele cântece compuse şi produse în studioul nostru, Simplu Production. Jerryco i-a făcut un text care, după ce Bodo a tras linia vocală, ne-a inspirat să încercăm o colaborare inedită cu alţi doi artişti consacraţi de pe scena muzicală românească: Andra şi Ştefan Bănică“, au spus cei de la Proconsul.

Piesa este compusă de Robert Anghelescu, Dragoş Dincă, Mihai Dumitrescu, Emanuel Gheorghe şi Bogdan Teslovan, pe versurile lui Mihai Dumitrescu (Jerryco).

La spectacolul din 16 aprilie, pe scenă, alături de Proconsul, vor mai urca Adda, Jerryco şi Lucia Dumitrescu. Concertul începe la ora 21:30, iar biletele pot fi cumpărate online de pe iabilet.ro, dar şi de la magazinele Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour şi direct de la Hard Rock Cafe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here