luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRITrupa rock Nazareth are un nou solist

Trupa rock Nazareth are un nou solist

Trupa britanică de hard rock Nazareth a depăşit momentul dificil prin care a trecut recent după plecarea solistului Linton Osborne şi l-a angajat în locul acestuia pe Carl Sentance.

Carl Sentance

Carl Sentance, fostul solist al trupei Persian Risk, i-a impresionat pe noii săi colegi încă de la prima audiţie, informează contactmusic.com.

Basistul Pete Agnew a spus: „Îl urmăream cu interes pe Carl de ceva vreme deja şi ne plăcea foarte mult de el, apoi i-am cerut să vină să cânte câteva piese alături de noi într-un studio de înregistrări. A venit marţi şi ne-a uluit după doar o jumătate de cântec. I-am oferit postul de solist, iar el a acceptat imediat”.

„Vă daţi seama, abia aşteptăm să începem repetiţiile, dar trebuie să mai aşteptăm puţin, deoarece Carl are câteva proiecte care sunt deja programate pentru următoarele săptămâni. Aşadar, abia în aprilie fanii vor putea să asculte cum sună noua formulă de trupă Nazareth”, a adăugat el.

Linton Osbourne a părăsit trupa Nazareth în luna ianuarie, după ce îl înlocuise anterior pe solistul original al formaţiei, Dan McCafferty, care a fost nevoit să se retragă din activitatea muzicală din motive medicale.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.