Trupa Taxi va cânta în a doua zi de Crăciun în clubul HangOver

Deși este foarte proaspăt în peisajul bucureștean, clubul HangOver dezvoltă concepte unitare și atractive. În mai puțin de o lună de funcționare, HangOver are deja clienți fideli, care nu lipsesc la niciuna dintre petrecerile clubului.

Trupa TaxiConceptul ”Thursday Night Live” a pornit de la credința că muzica ar fi cel mai puternic drog existent; probabil și cel mai sănătos. În fiecare joi, în HangOver, sunt concerte cu cele mai cerute trupe ale momentului. După Vița de Vie și Les Elephants Bizzares, la”Thursday Night Live” este invitată una dintre cele mai iubite trupe din România: Taxi.

Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu vă invită să petrecem împreună o noapte de neuitat, chiar în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie.

La HangOver, pe strada Șelimbăr nr. 1 (zona Colțea – Sfântu Gheorghe) vor răsuna hituri ca „Cele două cuvinte”, „Ești iubibilă”, „Mi-e dor și doare”, „Subtitrarea la români” și „Te văd în toate femeile”.

Evenimentul va avea loc joi, pe 26 decembrie, de la ora 22.00, în HangOver Club, la ”Thursday Night Live”, împreună cu trupa Taxi.

Preturile unui bilet de intrare sunt de 50 de lei pentru acces normal si 80 de lei pentru acces vip care sunt disponibile doar pentru mese de 5 persoane și includ șampanie și finger food.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here