Trupa Today şi magicianul Mydas, magie şi dans într-un spectacol plin de suspans

Trupa Troday, din care fac parte Dana Matei, ex Dansez pentru tine”, Bobo, ex Acces şi Nano, ex “România dansează”, va realiza un concept nou de show, împreună cu magicianul Mydas de la “Românii au talent”.

Trupa Today

Pe Dana Matei o ştiţi de anul trecut, când a participat la cel de-al 14 lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” de la PRO TV, alături de Giani Kiriţă. După terminarea showului tânăra a rămas în showbiz, unde predă cursuri de dans şi se antrenează alături de noii ei colegi din trupa Today. Bobo a cântat în trupa Acces şi NaNo, care a participat la showul “România dansează” de la Antena1. Cei trei au pus la cale un proiect muzical care se numeşte Today şi care se vrea a fi o trupă în care se cântă şi se dansează mult, presărată cu numere de magie realizate de Mydas, magicianul de la “Românii au talent”.

“Conceptul Today ne vorbeşte prin limbajul sufletului, prin muzică şi dans. Fiecare dintre colegii mei de grup am luat cu asalt orice spaţiu unde arta să poată fi desfăşurată şi nimic nu a fost dat la o parte. De la staţia de metrou la cele mai mari scene ale României, de la platouri de filmare ale televiziunilor de top la scene de teatru şi săli de dans, de la concursuri urbane de artă din cluburi la săli de spectacol pentru copii, de la nimic la tot dacă ar fi să caracterizez activitatea noastră. Toată evolutia noastră s-a bazat şi se bazează pe o privire de ansamblu asupra momentului pe care îl trăim acum”, ne-a povestit Dana Matei.

Showul de lansare a trupei Today în noua formulă va avea loc miercuri, de la ora 20.00, în Centru Vechi, în The Tube. Invitaţi unul şi unul vor cânta şi vor dansa, iar magicianul Mydas va destinde atmosfera.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here