Trupa Voltaj a inaugurat sufrageria Apartamentului 21

Luni, 17 noiembrie, Cusurgiii şi-au început ziua cu un mic dejun sănătos în Apartamentul 21. Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu le-au pregătit ascultătorilor o surpriză şi i-au invitat la matinal pe băieţii de la Voltaj, care au cântat LIVE în sufrageria apartamentului cu 3 camere, care va fi oferit ca premiu unui ascultator fidel.

Voltaj Radio 21Călin Goia a povestit cum a fost filmat cel mai nou videoclip al trupei Voltaj, pentru piesa ”De la capăt”, cea care dă şi numele campaniei în care sunt implicaţi toţi membri trupei. „Clipul a fost realizat după o idee ce s-a născut în grup după vizionarea imaginilor din filmul Calea Dunării a lui Sabin Dorohoi. Filmarea a durat o zi şi a fost senzațional”, a spus Călin.

Prima piesă care s-a auzit live în Apartamentul 21 a fost „De la capăt”, urmată de melodia „20”, care l-a făcut pe Mişu Găinuşă să devină melacolic. „Piesa asta îmi aduce aminte de momente speciale. Da, Voltaj a cântat la nunta mea”, a spus Cusurgiul.

Nu au lipsit nici concursurile. Irina Baciu din Iaşi a câştigat cu un catren plata la întreţinere, Boroş Ionuţ Răzvan s-a ales cu un espressor de cafea, iar Ghinea Nicolae a pus mâna pe un sistem audio. Marele premiu, însă, rămâne fără doar şi poate, Apartamentul 21, pe care-l va câştiga „cel mai cusurgiu vecin”. Marea mutare a început azi cu Mihai Găinușă, Codruț Kegheş, Marina Neagu şi Voltaj.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here