Trupa Voltaj va cânta în cadrul concertului „Europa FM – Live pe plajă“

Trupa Voltaj completează un line-up de vis la concertul Europa FM – „Live pe Plajă” de la finalul lunii iulie. Călin Goia a anunțat, în această dimineață (24.05.2016), în emisiunea „Deșteptarea” cu George Zafiu și Vlad Petreanu, că trupa va concerta pe grandioasa scenă ce urmează să fie montată pe plaja dintre Venus și Saturn.

Trupa Voltaj„Anul trecut am filmat la ‚Live pe Plajă’ niște imagini spectaculoase, pe care le-am folosit în videoclipul piesei ‚Din toată inima’ și vrem să facem la fel și anul acesta. Ce vedeți acolo la finalul videoclipului aia înseamnă Live pe Plajă! O plajă plină ochi de oameni, o atmosferă absolut senzațională!”, a spus Călin Goia.

Alături de Voltaj vor concerta, anul acesta, la „Live pe Plajă” Smiley, Carla’s Dreams, Antonia, Lidia Buble și Adrian Sînă. Line-up-ul complet al evenimentului urmează a fi dezvăluit în curând, de către organizatori.

Mega-concertul Europa FM – „Live pe Plajă”, ajuns la cea de-a cincea ediție, se extinde în 2016 și cheamă românii să-i asculte pe cei mai iubiți artiști și să se distreze timp de 3 zile la rând, pe 29, 30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn! Intrarea este liberă, fără limită de vârstă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here