Trupa Vunk le dedică o melodie victimelor din Colectiv „care au plecat într-Un Nou Univers“

Pe 30 octombrie, cu câteva ore înainte să se petreacă tragedia din clubul Colectiv, trupa Vunk înregistra prima piesă dintr-o serie de live sessions denumită de Cornel Ilie „Rockoritoare“, pe care o dedică acum victimelor din Colectiv „care au plecat într-Un Nou Univers“.

cornel ilie vunk melodie coletiv

„Muzica aduce linişte şi trezeşte lumina din noi. Măcar pentru câteva minute“, scria trupa Vunk pe pagina sa de Facebook după lansarea unei versiuni live, foarte emoţionante, a piesei „Un Nou Univers“.

„Un Nou Univers“ pledă pentru o lume în care oamenii îndrăzneau să viseze, să creadă în visurile lor şi să le transforme în realitate. O lume mai bună, în care visul fiecărui om reprezintă o promisiune de mai bine făcută Universului este parte din mesajul transmis de trupa Vunk în această piesă.

„În ziua în care România s-a schimbat definitiv, pe 30 octombrie, filmam primul cântec din seria noastră de Live Sessions, ‪’Rockoritoare’. Este o versiune emoţionantă, în care ne-au ajutat prietenele noastre de la Muse Quartet. Pentru cei care acum sunt într-Un Nou Univers, sper să audă de la noi, cei rămaşi aici, doar muzica oamenilor, nu şi strigătele, judecăţile, durerile şi nepăsările. Iubeşte lumea“, scria pe pagina sa de Facebook şi Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, care a pierdut colegi de scena şi prieteni dragi în tragedia din 30 octombrie de la clubul Colectiv.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here