sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRITudor Ionescu nu renunţă la şapcă nici pe patul de spital

Tudor Ionescu nu renunţă la şapcă nici pe patul de spital

Tudor de la Fly Project s-a operat de apendicită la începutul săptămânii. Criza i s-a declanşat în Rusia, la Moscova, în timpul unui concert, fiindu-i din ce in ce mai rău. Deşi medicii ruşi i-au recomandat să se opereze imediat, artistul a ales să plece pe riscul lui în România pentru a suferi intervenţia într-un spital din ţară.

tudor ionescu sapca ochelari spital apendicita

Prietenii care l-au vizitat la spital a doua zi după operaţie s-au amuzat să vadă că Tudor Ionescu nu îşi lasă şapca nici pe patul de spital. Artistul şi-a pus şapca şi ochelarii, fiind extrem de nerăbdător să plece acasă.

Tudor se recuperează bine, însă agenda trupei Fly Project a fost dată puţin peste cap, deoarece Tudor şi Dan nu au cum să mai fie prezenţi la concertele din Marmaris (Turcia) şi Braşov.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.