Băieţii de la Fly Project, invitaţi speciali la cel mai mare festival de muzică din Polonia

Cel mai mare festival de muzică din Polonia i-a avut ca invitaţi speciali pe băieţii de la Fly Project. “Disco Under the Stars” este cel mai important eveniment muzical din Polonia, desfăşurat în aer liber, un show cu o audienţă uriaşă şi transmis live pe cea mai urmărită televiziune naţională poloneză.

Fly ProjectFly Project a cântat două dintre hiturile extrem de iubite, „Like a star“ şi „Toca Toca“, care au făcut ravagii în cluburile din Polonia că, de altfel, în atâtea alte ţări.

“Ne-am bucurat să revenim în Polonia, cum ne bucurăm să revenim peste tot unde muzica noastră este ascultată. Am avut un public extraordinar, zeci de mii de oameni care au vibrat cu noi la ambele piese. E o senzaţie de nedescris, pe care o simţim de fiecare dată”, a spus Tudor.

Printre colegii de scenă ai băieţilor de la Fly Project, la show-ul din Polonia, a fost şi Francesco Napoli, celebrul cântăreţ italian care a făcut istorie cu piesele “Marina”, “Mambo” sau “Balla Balla”.

Tudor şi Dan au ajuns în Polonia direct din Turcia, aşa că au suportat o serie de peripeţii pe drum, având mai multe situaţii neprevăzute cu zborurile şi bagajele, ajungând pe ultima sută de metri la scena festivalului polonez.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here