Turneul „Happy Birthday Tour“, al artistei Nana Mouskouri, poposeşte şi la Bucureşti

Nana Mouskouri, legenda muzicii greceşti şi internaţionale, concertează pe 5 martie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, în cadrul turneului aniversar “Happy Birthday Tour”.

Afis NANA MOUSKOURINana Mouskouri este o artistă care de-a lungul impresionantei cariere de aproape 60 de ani a demonstrat lumii totul, dobândind statutul de superstar mondial. Artista, care a declarat că “muzica şi scena sunt limitele sale în viaţă”, a revenit pe scenă în 2013 cu un turneu grandios, care o va aduce în luna martie, în preajma Zilei Internaţionale a Femeii, în România. Turneul “Happy Birthday Tour” marchează atât aniversarea celebrei soliste, cât şi compozitorii care i-au inspirat cariera de-a lungul anilor: Quincy Jones, Harry Belafonte, Michel Legrand.

“Cântecul a fost prima mea dragoste şi întotdeauna m-a ajutat să respir, să sper şi să cred că este dragoste şi pace în jur. Am avut şansa să lucrez cu oameni speciali şi să realizez enorm de multe în viaţă. Am considerat că toate acestea merită să fie sărbătorite şi că trebuie să mai cânt dragilor mei prieteni, spectatorii. La mulţi ani tuturor celor care îmi arată că dragostea încă există. Şi atâta timp cât va fi muzică pentru mine şi prietenii mei, va fi dragoste!” , a spus Nana Mouskouri.

Nana Mouskouri s-a evidenţiat în lumea artistică graţie vocii sale unice, fiind înzestrată cu coarde vocale asimetrice, care i-au permis să atingă note înalte şi să producă sunete cristaline. De-a lungul carierei de aproape 60 de ani, artista a înregistrat peste 1500 de melodii, în 12 limbi. Nana Mouskouri este una dintre cântăreţele cu cele mai mari vânzări de discuri din lume, concurând pe picior de egalitate cu Beatles şi Elvis Presley în topul celor mai bine vânduţi artişti din toate timpurile. În ultimii 30 de ani, Nana Mouskouri a susţinut în medie 100 de concerte pe an, pe tot mapamondul.

Superstarul internaţional Nana Mouskouri, una dintre cele mai populare artiste din toate timpurile, concertează la Bucureşti pe 5 martie, de la ora 20.00, la Sala Palatului. Nana Mouskouri va fi acompaniată de instrumentişti francezi şi va susţine un concert care va cuprinde şlagărele care au făcut-o celebră.

Biletele se găsesc la Sala Palatului şi online, pe vandbilete.ro şi eventim.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de: 90 lei – categoria a IV-a, 120 lei – categoria a III-a, 170 lei – categoria a II-a, 250 lei – categoria I şi 350 lei – categoria VIP.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here