Turneul mondial susţinut de Beyonce şi Jay-Z are încasări de peste 100 de milioane de dolari

Turneul mondial susţinut de cântăreaţa Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z, intitulat “On The Run”, are încasări de peste 100 de milioane de dolari până în prezent, în pofida zvonurilor apărute privind vânzările scăzute de bilete.

Beyonce si Jay-Z

Secţiunea americană a turneului mondial se va încheia miercuri, în San Francisco, California, iar, după aproximativ două luni, “călătoria” celor doi a fost catalogată drept un succes, informează contactmusic.com.

Omar Al-Joulani, vicepreşedintele diviziei nord-americane a companiei organizatoare de concerte Live Nation, a declarat pentru publicaţia People că la toate concertele biletele au fost vândute în proporţie de peste 90%.

Concertele au strâns mai mult de 5,2 milioane de dolari pe seară, iar la fiecare reprezentaţie au fost aproximativ 45.000 de persoane. Al-Joulani a adăugat: “A fost un succes acest turneu şi suntem încântaţi să avem încasări atât de mari la finalul lui”.

Beyonce şi Jay-Z vor concerta în cadrul turneului “On the Run” la Paris, pe 12 şi 13 septembrie. Concertul va fi filmat pentru un eveniment special care va fi difuzat pe HBO America.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here